Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΑΠΠΟΛΩΝΑ

Ισόπαλο έληξε το σημερινό ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Ιαλυσό 1-1 στο κατάμεστο στάδιο sale de psalidi.Οι φίλαθλοι και φανατική οργάνωση hools του Απόλλωνα ήταν εκεί και εμψύχωναν τους παίκτες μας καθ'ολη την διάρκεια του αγώνα με τρομερά συνθήματα υπέρ της ομάδας μας και κατά των αντιπάλων προς όλα τα συγγενικά τους πρόσωπα.... .Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να μας προσφέρει κάτι ιδιαίτερο αφού και οι 2 ομάδες έπαιζαν αμυντικά, εκτός από το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του ιαλύσου οποίος προηγήθηκε 15 λεπτά πριν την λήξει του πρώτου ημιχρόνου..

Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου η κατάσταση που επικρατούσε στο γήπεδο ήταν πολύ οξιθυμη,αναμεσα στους hools και στου φιλάθλους όπου πληροφορίες λένε πως είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς με την αντίπαλη ομάδα και συγκεκριμένα με κάποιο επεισόδιο που έγινε , πρόσφατα σε μεγάλο club των τριαντών..

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Απόλλωνας μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι κυνηγώντας ένα γκολ όπου και το κατάφερε με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχη,σκορερ ήταν ο αρχηγός της ομάδας όπου αποθεώθηκε από τους παντες,στην συνεχεία ο Απόλλωνας έχασε αρκετές ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν του έκανε την χάρη και οι διαιτητές οι όποιοι δεν έδωσαν καθαρό πέναλτι για την ανατροπή του μεγαλοεπιθετικου Σαράβαλου..πληροφορίες λένε πως τον ζητά μεγάλη ομάδα Α ΕΘΝΙΚΗΣ..

Μετά την λήξη του αγώνα έντρομοι και κατατρομαγμένοι κατέφυγαν στα αποδυτήρια οι παίκτες και στελέχη του Ιαλυσού από το ‘’καρτερι’’ που έστησαν στον εξωτερικό χώρο οι hools , έτσι λοιπόν το μεγαλοστελεχος της ομάδας του Ιαλυσού φυλούσε τα νότα του φέρνοντας μαζί του δυο εύσωμους πρωτεινουχοκρεατινουχος κύριους για προστασία , οι όποιοι σταμάτησαν τους καυγάδες και βοήθησαν την μετάβαση των παικτών στο πούλμαν της ομάδας.

Αυτό είναι κύριες και κύριοι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα με άφθονη Βία εξευτελισμούς , υβριστικά επίθετα και πολλά αλλά...Μήπως να υπάρχει έλεγχος και πόρτα για παιδιά κάτω των 18????….. Χαρείτε το ….


Δεν υπάρχουν σχόλια: