Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Πωλείται Jeep της ΔΕΗ, 230 ευρώ!

Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ αντιδρώντας στις εξαγγελίες για πώληση της επιχείρησης, βάζουν αγγελίες και πωλούν τα πάντα έναντι "πινακίου φακής"


Το λιγότερο ως ευρηματικούς, θα μπορούσε κανείς εύκολα να χαρακτηρίσει τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ στην Πάτρα, κυρίως από τον τρόπο που σκαρφίστηκαν για να αντιδράσουν στο «ξεπούλημα» όπως υποστηρίζουν της εταιρείας.

Ο συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ Πατρών, Θεόδωρος Κανελλόπουλος, με αφορμή το ότι η κυβέρνηση ξεπουλά τη ΔΕΗ με τίμημα πολύ μικρότερο από την πραγματική της αξία, αποφάσισε να βάλει αγγελία στο μπλογκ των συνδικαλιστών, μέσω της οποίας να πουλά ένα από τα οχήματα της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.
Στον τίτλο της δημοσιευμένης αγγελίας αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Πωλείται αυτοκίνητο λόγω ανάγκης μόνο 230 ευρώ και με ευκολίες πληρωμής». «Αυτοκίνητο μάρκας NISSAN μοντέλο X-TRAIL diesel 2000 cc έτος πρώτης κυκλοφορίας 5ος 2010 με 4.500 χιλιόμετρα χρώματος μπλε μεταλλικού, ηλεκτρικά παράθυρα, ζάντες αλουμινίου, υδραυλικό τιμόνι, κεντρικό κλείδωμα, ABS, κλιματισμό, Immobilizer κ.α.».
Για πληροφορίες έχουν δώσει τα τηλέφωνα των κεντρικών της ΔΕΗ στην Αθήνα, ενώ για όποιον ενδιαφέρεται από την περιοχή της Πάτρας, τον καλούν να επικοινωνήσει με τον κ. «Θεόδωρος Κανελλόπουλος γνωστό συνδικαλιστή της περιοχής».
Εν συνεχεία το πωλητήριο επισημαίνει πως «το αυτοκίνητο είναι νοικιασμένο από τη ΔΕΗ με τη μέθοδο leasing. Άρα δεν είμαστε ιδιοκτήτες για να το πουλήσουμε. Όπως δεν είναι ιδιοκτήτης της ΔΕΗ και ο υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου που την εκποιεί για 400 εκατομμύρια ευρώ όταν η περιουσία της σύμφωνα με τα πάγια λογιστικά της στοιχεία ανέρχεται σε 16 δισεκατομμύρια ευρώ και η πραγματική της πολύ περισσότερο».
Για του λόγου το αληθές

Ολυμπία Οδός: Το «πράσινο μίλι»
Την στιγμή που οι εργαζόμενοι στην ΔΕΗ βγάζουν πωλητήριο σε εταιρικό όχημα, οι συνδικαλιστές της Ολυμπίας Οδού προχώρησαν στην δημιουργία μίας αφίσας της οποίας η έμπνευση προέρχεται από την Χολιγουντιανή ταινία «Πράσινο Μίλι».
Για όσους δεν γνωρίζουν, Το «πράσινο μίλι» ήταν ο διάδρομος στον οποίον περπατούσαν οι μελλοθάνατοι σε φυλακή των ΗΠΑ μέχρι να οδηγηθούν στην ηλεκτρική καρέκλα.
Όπως αναφέρουν στην αφίσα τους, στη δική τους κινηματογραφική ταινία με τίτλο «The Green Mile» πρωταγωνιστούν η «Ολυμπία Οδός», οι τραπεζίτες και το Υπουργείο Μεταφορών, ενώ guest star είναι ο πρώην υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς. Πού προβάλλεται η ταινία; Στα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού από τις αρχές του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: