Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Kλείσατε ραντεβού μέσω facebook??

Κλείσατε ραντεβού με μια Ελένη V και δεν εμφανίστηκε ποτέ? Ένας Γνωστός-Άγνωστος φοιτητής περνώντας τα βράδια του μακριά από το χωριό του αποφάσισε να ξαναεπικοινωνήσει με τους συγχωριανούς του "δουλεύοντας" τους σε σημείο που κατουρήθηκε πάνω του από το γέλιο!
Έφτιαξε λοιπόν έναν λογαριασμό στο facebook με το όνομα Ελένη V και  άρχισε την πλάκα…..Το Πρώτο θύμα λοιπόν ήταν ένας νεαρός διάσημος τερματοφύλακας του χωριου μας που πήρε μεταγραφή από τον απόλλωνα σε γειτονικό χωριο επειδή η ομάδα μας δεν του έδινε αρκετά και δεν του πήρε ένα αρκουδάκι για τα γενέθλια του!
Ο νεαρός λοιπόν βλέποντας την ξανθιά γαλανομάτα υπέκυψε στην ομορφιά τις και άρχισε να τις μιλάει!! Η Ελενίτσα λοιπόν λέγοντας την γνωστη ιστορία τις ,ότι μόλις μετακόμισε από την Σύμη και δεν ξέρει κανέναν εδώ και έχει πολλές ορεξουλες,έκλεισε ραντεβού με τον νεαρό έξω από την εκκλησια του αγίου Νεκτάριου στις 8 το βραδυ !
Την προηγουμενη νύχτα όμως μιλώντας μαζί του έμαθε για τις ικανότητες του στο κρεβάτι (ποιες ικανότητες….λέμε τώρα ) και με αυτά που του έλεγε σίγουρα τον έστειλε στην τουαλέτα !!!
Ο νεαρός γεμάτος χαρά έτρεξε εκεί την επομενη νύχτα με το άσπρο μηχανάκι του αλλά δυστυχώς είδε μονο κάτι καμερουνέζους να τον "γλυκοκοιτάνε"!
Το επόμενο θύμα είναι "μεγαλοκομμωτής" που είναι μάνατζερ κινέζικου εστιατορίου στο φαληράκι.Ο "μεγαλοκομμωτής" λοιπόν έπεσε και τρελάθηκε με τα ωραία ….ματια τις ελένης και παρόλο που η ελένη του ζητούσε να βγούν το ίδιο βραδυ αρνήθηκε επειδή είχε σχολειό το κακόμοιρο την επόμενη μέρα. Κλείσανε, λοιπόν, ραντεβού σε ένα περίπτερο στο φαληράκι το επόμενο βραδυ…Όμως η έξυπνη Ελενίτσα είπε ότι επειδή ένιωθε μοναξιά και είχε "ορεξούλες" ζήτησε από τον "μεγαλοκομμωτή" να της πει τίποτα για να την ανάψει….(από εκεί κατάλαβα γιατί δεν έχει κορίτσι!)..αυτός άρχισε από το είσαι πολύ sexy και κατέληξε στο θα σε σκίσω m**nara μου!
Το επόμενο βραδυ ο κακομοίρης αφότου αγόρασε ένα κουτί προφυλακτικά πήγε στο περίπτερο και περίμενε αλλα άφαντη η Ελενίτσα! Έπειτα έπεσε θύμα κολλητός φίλος του κομμωτή, μελαχρινός σε χρώμα, ο οποίος πήγε και περηφανεύτηκε στην παρέα του ότι χτύπησε γκόμενα στο Facebook και ο κακόμοιρος έμαθε την πικρή αλήθεια από τον φίλο του!!! (ακόμα περιμένει η Ελενίτσα τον καφέ στο "σουηδικο"!!!)Τέλος έπεσε θύμα γνωστός Dj του χωριού μας που έπαιξε την προηγουμενη εβδομάδα στο Φασούλι μαζί με τον Dj Guetta (παραπονιόταν που δεν τον βάλανε στο post του ). Ο γνωστός dj αμέσως τσίμπησε το δόλωμα και έτρεξε στο yasoo καφέ όπου περίμενε μιση ώρα μπας και χάσει το πολύτιμο λουλουδάκι του αλλα άδικος κόπος………. φιλάκια ρουφηχτά!!! Ελένη V





2 σχόλια:

Anonymous είπε...

xaxaxaxa antres koroidaaa....mou to paizete kiolass gohdess me tis gkomeness....

Anonymous είπε...

auth to kanei tr k se mia filh m ths leei 4emata oti ta exei me autn p ta exei h filh m k mlkies...